Iesenii pot obtine informatii online despre derularea proiectelor europene

Iesenii pot obtine informatii online despre derularea proiectelor europene

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Iasi pune la dispozitia beneficiarilor un sistem de informare on-line, privind derularea fondurilor europene acordate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).

Neuroendoscop de ultima generatie la Spitalul de Neurochirurgie Iasi
Tanara injunghiata de propriul unchi

Pe pagina oficiala de internet a APDRP, in cadrul sectiunii Autoevaluare, este functional "Sistemul Expert", care este dedicat tuturor celor care acceseaza fonduri europene nerambursabile.
 

Tot in cadrul acestei sectiuni sunt disponibile, incepand cu data de 22 iulie, inca doua sisteme de consiliere on-line, anume "Tutoriale" si "Simulari". Cu ajutorul tutorialelor si a simularilor, beneficiarii sunt informati in mod interactiv despre modalitatea de intocmire a Cererilor de Finantare, a Cererilor de Plata si asupra derularii proiectelor finantate prin PNDR.
 

Tutorialul este o aplicatie interactiva de informare, care faciliteaza intelegerea si derularea procedurii de achizitii pentru beneficiarii privati si a celei aferente beneficiarilor publici. Aceste Tutoriale pot fi accesate si direct de catre cei care sunt hotarati deja asupra investitiei pe care doresc sa o realizeze prin PNDR, fara a mai trece prin etapa de consultare a Sistemului Expert.

COMENTARII

DISQUS: 0