Iasul are cele mai multe scoli europene din tara

Iasul are cele mai multe scoli europene din tara

Iasul este pe primul loc la nivel national intr-un top al judetelor, cu cele mai multe scoli europene acreditate, 7, fata de judetul care ocupa locul II, cu numai 4 scoli europene. La Bucuresti, la sediul Parlamantului, a avut loc festivitatea de premiere

PSD Iasi, pregatit pentru alegerea presedintelui. Vezi unde au fost plasate sectiile de votare
Luna aceasta ar putea fi instalate automate de bilete in garile iesene

in cadrul careia Grupul Scolar Nicolina, Colegiile „Emil Racovita”, „Costache Negruzzi”, Economic Administrativ, Scoala Normala “Vasile Lupu”, Liceul „Garabet Ibraileanu” si Grupul Scolar „Anghel Saligny” au primit trofee si diplome de Scoli Europene, distinctii ce atesta participarea elevilor si a profesorilor la numeroase proiecte educationale internationale.

„In luna februarie, imediat dupa inceperea semestrului I, scolile au depus aplicatia si un dosar foarte consistent despre activitatile desfasurate in proiectele europene. Jurizarea s-a facut in martie de catre o comisie nationala. Ma bucur ca Iasul a fost numit ca exemplu pentru celelalte judete si ca scolile noastre au fost felicitate si rasplatite pentru deschiderea lor catre cooperare si integrare europeana”, a precizat profesor Liliana Romaniuc, inspector scolar general, care a fost prezenta la ceremonia de premiere.

La nivelul judetului Iasi, din 2003, de cand a fost lansata competitia, 29 de scoli au obtinut pana acum titlul de Scoala Europeana. Din cele 146 de scoli participante la nivel national, au fost premiate doar 60. A.S.

 

COMENTARII

DISQUS: