Hot ascuns in Maternitatea Cuza Voda. A fost prins cand fura banii pacientelor

Hot ascuns in Maternitatea Cuza Voda. A fost prins cand fura banii pacientelor

Duminica, in Maternitatea „Cuza Voda“ fortele de ordine impreuna cu personalul medical au imobilizat un barbat care a incercat sa-i fure unei paciente 450 de lei.

Premiera la Centrul Cultural German – Creeps, de Lutz Hubner
Studentii ieseni intra in sesiunea de distractie: FEstudIS, 9-15 mai

Barbatul se afla impreuna cu copilul sau in spital si cersea de la bolnavi. El a putut fi observat de mai multe ori prin unitatea medicala, insa nimeni nu a bagat de seama ca, dincolo de cersit, barbatul urmareste de fapt sa jefuiasca persoanele vulnerabile.

„Acest barbat, un tigan, era in spital impreuna cu copilul si i-a furat unei paciente banii din portofel. Cand si-a dat seama femeia, noi am alertat politistii de la Sectia 3 si, pana sa ajunga autoritatile, angajatii nostri de la paza l-au imobilizat. Fac apel, pe aceasta cale, la toti pacientii aflati in spitale sa fie atenti cu cine intra in vorba si unde isi tin bunurile. Noi nu avem cum interzice accesul in spitale, iar astfel de oameni intra si pun mana pe tot ce prind. Ei isi invata copiii cum sa fure si apoi de aici merg in marile capitale si fac la fel. Ne-am saturat de astfel de situatii in care avem pacienti jefuiti, oameni care castiga cinstit un ban, vin la spital si se trezesc fara ei“, a spus prof. dr. Mircea Onofriescu, manager al maternitatii.

Dupa ce barbatul a fost luat de catre politisti la sectie, acestia au decis amendarea faptasului cu suma de 500 de lei. „In urma apelului, colegii nostri s-au prezentat in unitatea medicala si l-au ridicat pe Laurentiu Z. in varsta de 28 de ani. Barbatul a fost sanctionat contraventional pentru ca a apelat la mila publicului in unitatea medicala“, a precizat Alexandru Chelaru, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politiei Iasi.

COMENTARII

DISQUS: