Geoana si Antonescu la Iasi

Geoana si Antonescu la Iasi

Mircea Geoana si Crin Antonescu au vorbit la Iasi in fata a peste 3.000 de sustinatori. Candidatul PSD la presedintie a facut foarte multe promisiuni: educatia va primi 6% din PIB, rata somajului va scadea simtitor iar Romania va iesi din criza doar sub conducerea PSD-PNL. La mitingul PSD - PNL

Partajul de la scandalul cu mita in flori, stramutat
Sase cazuri de gripa porcina la Iasi, doar in ultima saptamana

au participat Liviu Dragnea, Dan Nica, Ecaterina Andronescu si alti lideri marcanti. In jurul orei 14, adica in timpul serviciului, il sustineau pe Mircea Geoana: directorul economic al Primariei – Victorel Lupu, Ionel Calapod de la Directia de Asistenta Comunitara, Cristian Andries – de la Termoservice, Tonel Cazacu de la Oficiul de Protectie a Consumatorului. La Primarie a ramas numai viceprimarul Gabriel Grigore. Mana dreapta a primarului, viceprimarul Romeo Olteanu, era pe baricade. Nici comisia de urbanism din cadrul Consiliului Local nu s-a putut tine din cauza mitingului PSD.

Nichita a deschis mitingul

Cuvantul de deschidere l-a avut presedintele PSD Iasi, primarul Gheorghe Nichita: „Traian Basescu este disperat, stie ca va pierde. In schimb, in clipa de fata, arata cu degetul spre o coalitie care s-a facut impotriva raului si impotriva coruptiei patronate de catre el si de catre PD-L. Si-a aratat ieri adevarata fata, e fata celui care a putut sa ii spuna unui jurnalist „tiganca imputita” si cel care a putut sa loveasca cu pumnul un copil. In clipa de fata, avem in fruntea tarii pe cel care are emblema de comunist autentic, din acest motiv, in clipa de fata, instiga poporul roman la revolta”. Seful PNL Iasi, Relu Fenechiu, le-a cerut liberalilor din sala sa voteze cu Mircea Geoana. „Vreau de asemenea sa apar si sa speram cu totii ca pe data de 6 decembrie vom scapa de cei 20 de ani in care in Romania nu s-a intamplat nimic bun. In ultimele sale zile de presedintie Traian Basescu nu are nici macar demnitatea de a pierde ca un om corect. Traian Basescu se agata cu unghiile de putere, sperand ca va mai putea sa pacaleasca o data romanii. Eu va garantez ca nu va mai reusi”.

Crin Antonescu a declarat ca, pentru prima data dupa caderea comunsimului, alianta PSD – PNL s-a facut fara targuiala

„In calitate de presedinte si candidat al PNL nu puteam face altceva decat au facut inaintasii mei intodeauna – sa caut si sa servesc o solutie pentru Romania. Iar solutia astazi pentru Romania nu este nebunia si dictatura lui Traian Basescu si a fanaticilor sai, ci este deschiderea parteneriatului cu Mircea Goeana si cu toate celelalte forte politice normale din Romania. Eu va chem, dragii mei, la constructie si la viittor. Pentru prima data am facut o intelegere cu Mircea Geoana fara targuiala. Am facut o intelegere care sper sa marcheze inceputul unei noi perioade in istoria Romaniei”, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu.

Candidatul PSD la presedintie a facut foarte multe promisiuni

Candidatul PSD la presedintie a promis bani mai multi pentru educatie. Iar daca va iesi presedinte, Mircea

Geoana va scoate impozitul forfetar. „Din prima zi a guvernarii, eliminam impozitul forfetar pentru a ajuta sectorul privat. Din prima zi a noii guvernari ne apucam sa scriem legea pensiilor unitare pentru a da pensionarilor cu pensii mici dreptul pe care il au si dreptul pe care l-au cucerit prin munca. Vom avea o lege a salarizarii unitare, sa nu avem situatia ca un dascal, care se duce la tara sau un doctor care lucreaza la tara sa nu ii cerem sa munceasca pe un salariu de nimic. Vom aloca 6% din PIB pentru educatie si vom investi in tinerimea acestei tari”, a declarat presedintele PSD, Mircea Geoana.

T.B.

 

COMENTARII

DISQUS: