Gabriel Surdu nu a avut conflicte de interese

Gabriel Surdu nu a avut conflicte de interese

Proaspat validat in functia de consilier local, liderul democrat-liberalilor ieseni, Gabriel Surdu, a primit saptamana trecuta o veste buna de la Agentia Nationala de Integritate (ANI).

PDL Iasi ramine in echipa completa la Consiliul Judetean Iasi
„Line and Erasure“, la Ludwigsburg

S-a dovedit ca Surdu, pe parcursul mandatului trecut de consilier, nu a incalcat legislatia privind regimul conflictelor de interese si al incompatibilitatilor.

Anul trecut, pe masa reprezentantilor ANI a ajuns o sesizare prin care se sugera ca actualul presedinte al PDL Iasi s-ar fi folosit de pozitia sa in cadrul Consiliului Local pentru a-si spori afacerile. Astfel, cei de la ANI au derulat o serie de verificari care s-au incheiat in urma cu cateva zile.

„Era o adresa care se referea la perioada anterioara cand am fost consilier local, cand, pesemne, cineva a facut o sesizare cum ca as avea contracte sau aranjamente cu Primaria Iasi, bazandu-ma pe, stiu eu, influenta pe care as putea avea-o ca si consilier local. Au fost studiate toate dosarele, s-au facut toate anchetele la toate forurile si esaloanele si s-a constatat ca nu am asemenea contracte. Cei care au facut acesta sesizare erau in eroare“, a declarat Gabriel Surdu.

Acesta a mai precizat ca va fi prezent in cadrul urmatoarei sedinte a plenului Consiliului Local, ocazie cu care va depune juramantul pentru actualul mandat. Surdu a lipsit de la ultimele doua sedinte intrucat, luna trecuta, in perioada in care au fost programate intrunirile consilierilor locali, acesta a fost supus unei interventii chirurgicale.

COMENTARII

DISQUS: