Fugar din Iasi cautat de autoritati, prins cand incerca sa intre in tara cu documentul altei persoane

Politistii de frontiera din Vama Petea au identificat si predat autoritatilor competente un barbat din judetul Iasi, condamnat la 1 an si zece luni de

Lucrarile de igienizare a rezervoarelor continua
Revolutie la Pascani! Consilierii municipali au votat iesirea din ARSACIS si renuntarea la serviciile ApaVital

Politistii de frontiera din Vama Petea au identificat si predat autoritatilor competente un barbat din judetul Iasi, condamnat la 1 an si zece luni de inchisoare pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei. Acesta a incercat sa intre in tara folosindu-se de documentul de identitate al altei persoane.

In data de 25.11.2018, in jurul orei 06.15, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare un cetatean roman care s-a legitimat o carte de identitate romaneasca.

Cu ocazia formalitatilor de frontiera, colegii nostri au constatat ca barbatul prezentat pentru control nu este acelasi cu persoana din fotografia aplicata pe cartea de identitate.

In cadrul cercetarilor s-a constatat faptul ca barbatul se numeste Petru B., are 28 de ani si este domiciliat pe raza judetului Iasi. In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii de frontiera au aflat ca pe numele barbatului exista emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pe o perioada de 1 an si 10 luni, pentru comiterea de infractiuni la regimul circulatiei.

Persoana in cauza a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de fals si uz de fals privind identitatea si intrare in tara prin trecere frauduloasa a frontierei de stat.

COMENTARII

DISQUS: 0