Firmele iesene, respinse din Programul Rabla

Firmele iesene, respinse din Programul Rabla

Mai multe persoane juridice si institutii din Iasi care au depus proiecte in cadrul Programului Rabla nu au obtinut tichetele valorice pentru achizitionarea unor masini noi. Desi in jur de sapte firme si o institutie din Iasi au depus dosarele, acestea nu au fost acceptate pentru ca nu au indeplinit mai multe conditii.

Apa din piscina, sursa de imbolnavire
Universitatea Apollonia a intrat in vizorul Ministerului Educatiei

Firma SC Roems SRL, din Pascani, ce desfasoara activitati comerciale, a avut dosarul respins pentru ca nu a depus cererea de finantare conform formularului, iar copiile nu au fost facute in conformitate cu originalul.

Nici Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sfantul Spiridon nu a avut dosarul complet pentru a achizitiona masini noi, deoarece nu a fost depusa hotararea de decizie privind participarea la program, cererea de finantare asa cum prevede ghidul aferent sesiunii, ceea ce a dus la imposibilitatea analizei solicitantului in ceea ce priveste indeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate.

In aceasta sesiune, la nivel national au fost depuse 570 de dosare, dintre care 81 de dosare au fost acceptate pentru 378 autovehicule si 125 de dosare au fost respinse. Prin Programul Rabla, Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a emis 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice si institutiile publice. Firmele care au fost respinse au posibilitatea intocmirii unui nou dosar de finantare si pot sa-l depuna la sediul AFM, in vederea participarii la Program, pana la data de 31 august 2013.

COMENTARII

DISQUS: 0