Firma de exercitiu – un mediu de afaceri simulat de elevii de la Grupul Scolar Economic de Turism

In intervalul 5 – 6 mai 2011 s-a desfasurat Targul Regional al Firmelor de Exercitiu, Editia a II-a, la Focsani. Organizatorii evenimentului au fost: Ministerul  Educatiei,  Cercetarii,  Tineretului si Sportului, I.S.J.

Masuratori gratuite ale functiilor pulmonare in Saptamana Astmului
In razboi cu statul: Asistentii sociali spun ca e prea batran sa-si creasca stranepoata

Vrancea, ROCT – Centrala Firmelor de Exercitiu din Romania, Colegiul Economic “Mihail Kogalniceanu” Focsani, Primaria Municipiului Focsani, C.C.I. Vrancea. Targul s-a desfasurat la nivel national si s-au inscris 38 de firme de exercitiu (30 firme – participare directa; 8 firme – participare indirecta ).

Din municipiul Iasi a participat firma de exercitiu F.E. ESCAPAR TOUR S.R.L. de la Grupul Scolar Economic de Turism, coordonata de Prof. drd. Mihaela Loredana Rusu.

F.E. ESCAPAR TOUR S.R.L. a fost infiintata la data de 12.10.2010 si a fost inscrisa la ROCT – centrala retelei firmelor de exercitiu. Sloganul firmei de exercitiu „Destinatia: adrenalina!”, iar motto-ul: “Evadeaza! Surprinde Calatoria plina de Aventura alaturi de Prieteni cu o portie maxima de Adrenalina in Ritmul tau!”.  Specific agentiei de turism ESCAPAR TOUR sunt pachetele turistice care cuprind sejururi in destinatii de top pentru amatorii de adrenalina si shopping. Pachetele turistice sunt axate pe turism extrem (snowboarding, bouldering, surfing, safari, rafting, paragliding, cliff hanging, plimbari cu balonul cu aer cald, snorkeling) si turism de shopping.

Rezultatele obtinute de elevii ieseni la Targul Regional al Firmelor de Exercitiu, Editia a II-a, Focsani sunt: Premiul I – Competitia “Cea mai buna pagina web”, Premiul II – Competitia „Cel mai bun catalog” si Mentiune – Competitia “Cele mai bune materiale publicitare”

Echipa ESCAPAR TOUR multumeste partenerului si sponsorului de incredere IULIUS GROUP care a sustinut si a facut posibila participarea la activitatea educativa desfasurata la Focsani. IULIUS GROUP a sponsorizat si participarea firmei de exercitiu ESCAPAR TOUR la Targul firmelor de exercitiu din invatamantul preuniversitar „Viitorul incepe aici”, editia  I, care s-a desfasurat la Craiova in intervalul 8 – 9 aprilie 2011 (Premiul II – Competitia “Cel mai bun vanzator /negociator” si Mentiune – Competitia “Cea mai buna prezentare PowerPoint  a firmei de exercitiu”). „Participarea la acest gen de evenimente ofera un feedback constructiv elevilor atat prin recunoasterea activitatii desfasurate in cadrul firmei de exercitiu, exprimarea creativitatii, efectuarea de tranzactii directe cu alte firme de exercitiu dezvoltate la nivel national, cat si posibilitatea de a obtine surse de finantare pentru activitati in cadrul firmei”, a declarat directorul unitatii, prof.dr. Iuliana Tugui. A.S.

COMENTARII

DISQUS: