Expozitie la Palas cu echipamentul politiei iesene. Cainii vor face demonstratii

Expozitie la Palas cu echipamentul politiei iesene. Cainii vor face demonstratii

Astazi si maine, la Palas, copiii si cei interesati vor putea asista intre orele 16 si 20, pe platoul exterior, la o expozitie de tehnica a Politiei, formata din autospeciale de interventie, laboratorul criminalistic, autospeciale rutiere, o motocicleta, dar si radarul invizibil.

Un matiz a intrat intr-un microbuz pe pasarela Alexandru
Emilian Eva, in continuare suspendat din functie. CSM a respins contestatia magistratului iesean

„Vor fi de asemenea, prezenti si politistii Serviciului de Actiuni Speciale, antrenati si pregatiti sa intervina in situatii de urgenta. Ei vor veni cu autospeciale de interventie, dotate cu echipamente de protectie balistica si de executare a misiunilor. Politistii criminalisti vor prezenta laboratorul criminalistic dotat cu tehnica foto digitala, truse specializate si echipamente necesare descoperirii tipurilor de urme si mijloace materiale de proba existente in campul infractional. De asemenea, cainii politisti vor prezenta exercitii demonstrative de autoaparare si de gasire a drogurilor, sub coordonarea instructorilor“, a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Politiei.

Tinerii care aspira la un post in randurile politistilor pot afla la fata locului informatii despre admiterea in unitatile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

Miercuri, zeci de politisti vor fi avansati in grad in cadrul unei festivitati care va avea loc la sediul Politiei Municipiului. Chestorul Ioan Scripniciuc, seful Inspectoratului de Politie Iasi, va citi ordinele de avansare a ofiterilor si agentilor de politie, iar cu aceasta ocazie, politistii merituosi vor primi plachete, diplome si scrisori de multumire.

COMENTARII

DISQUS: