Evadatii de la Curtea de Apel Iasi au facut inconjurul lumii in hohote de ras

Evadatii de la Curtea de Apel Iasi au facut inconjurul lumii in hohote de ras

Clipul cu cei doi basarabeni care au evadat de la Curtea de Apel Iasi, material video obtinut in exclusivitate de Ziarul de Iasi, a fost prezentat la numeroase posturi de stiri din intreaga lume.

Profesorul de la Arte contesta in instanta concedierea
Medicii de la Maternitatea „Cuza Voda” din Iasi trag un semnal de alarma: A crescut ingrijorator de mult numarul mamelor minore

In general, stirea a fost relatata pe un ton umoristic, dublat de uimirea prezentatorilor TV in ceea ce priveste "profesionalismul" politistilor vasluieni de sub nasul carora au fugit cei doi moldoveni.

"Pentru un detinut norocos, evadarea a fost la fel de usoara ca mersul pe jos", scrie pe torontosun.com. In text este aratata succesiunea de pasi care a facut posibila evadarea: un detinut sare gardul, politistul deschide poarta si fuge dupa el, al doilea detinut este lasat nesupravegheat in fata portii deschise si fuge si el.

Evadatii au "trecut" si pe la Fox News, unde s-a vorbit de panica politistului care a vazut cum evadeaza primul detinut si a uitat complet de al doilea, caruia nu i-a ramas decat sa profite de sansa la libertate.

Ironici au fost si cei de la surenews.com: "Priviti cea mai umoristica evadare pentru totdeauna si cat de prosti pot fi gardienii".

Inregistrarea de la Iasi a mai fost prezentata pe numeroase site-uri la categoria "UMOR".

 

COMENTARII

DISQUS: 0