Sefa ISJ, Camelia Gavrila, si-a anuntat ieri demisia din PNL, dupa 12 ani

Sefa ISJ, Camelia Gavrila, si-a anuntat ieri demisia din PNL, dupa 12 ani

Liberalii au pierdut un consilier local si un sef de institutie publica. Sefa Inspectoratului Scolar Judetean, Camelia Gavrila, si-a anuntat ieri demisia din partid, dupa 12 ani. Aceasta si-a justificat gestul prin destramarea USL si propunerea unei noi aliante, cu PDL, apreciata de Gavrila ca fiind „putin pregatita sau motivata politic, strategic si psihologic”.

Accident intre un TIR si un Volkswagen, pe Nicolae Iorga
Spitalul „Sf. Spiridon” se pregateste de sarbatoare

„Mi se pare imorala schimbarea de discurs, de teme si strategii politice, trecerea rapida dintr-o paradigma politica in alta. Este dificil sa fii credibil si serios, atunci cand iti parasesti aliatii, te orientezi spre alti parteneri pe care pana ieri ii criticati argumentat, cand ignori proiecte, promisiuni electorale, programe asumate si pornesti in aventura unor noi constructii politice improvizate si grabite. Tot ce s-a intamplat in aceste ultime luni reprezinta o forma de superficialitate si lipsa de respect pentru electoratul care a votat o anume constructie politica si un program cu etape si termene precise, amanate sau reconfigurate acum sub presiunea schimbarilor, in dezacord total cu logica fireasca a unui ciclu electoral”, a declarat Gavrila. Aceasta a anuntat ca nu intentioneaza sa se inscrie intr-o alta formatiune politica, considerandu-se o tehnocrata.

Odata cu demisia din PNL, Gavrila isi va pierde si mandatul de consilier local, care inceteaza de drept. Locul acesteia ar urma sa fie luat de un reprezentant al PSD, Ecaterina Olaru, urmatoarea pe lista de candidati ai USL la alegerile locale din 2012. In urma demisiei Cameliei Gavrila, PSD va avea astfel 13 consilieri locali, iar PNL va ramane doar cu 5.

„Conducerea PNL Iasi isi exprima regretul fata de decizia doamnei Gavrila de a demisiona din calitatea de membru si din functiile detinute in partid. Doamna Gavrila este un liberal care a servit cu rigoare administratia ieseana in diversele pozitii in care a fost promovata de catre PNL. Ii dorim succes in viitor, indiferent de proiectul politic sau traseul profesional pe care il va urma”, a transmis Biroul de Presa al filialei iesene a PNL.

COMENTARII

DISQUS: