Dosarul basarabeanului care a cerut bani in numele prefectului Tomaseschi plimbat printer instante

Dosarul basarabeanului care a cerut bani in numele prefectului Tomaseschi plimbat printer instante

Dosarul lui Igori Istrati, basarabenul acuzat ca a cerut bani de la un om de afaceri pentru a interveni pe langa prefectul Dragomir Tomaseschi, se plimba intre instante.

Zile de sarbatoare la Letcani
Peste 1.500 de ieseni pot vedea diseara meciul cu Finlanda la cort

Nici bine cauza nu a ajuns la Curtea de Apel ca magistratii au pasat-o din nou la Tribunal. Judecatorii Curtii de Apel au decis ca instanta nu este competenta sa judece cazul avocatului din Chisinau. Luni Tribunalul Iasi a trimis dosarul la Curtea de Apel din acelasi motiv. Astfel, Inalta Curte de Casatie va trebui sa decida cine va judeca pana la urma dosarul.

Procurorii DNA sustin ca Igori Istrati a cerut anul trecut de la denuntator 100.000 de euro in doua transe. „In cursul lunii decembrie 2010, inculpatul Istrati Igori a pretins de la un denuntator 100.000 euro pentru ca, prevalandu-se de influenta sa asupra prefectului judetului Iasi, sa-l determine pe acesta din urma sa-i elibereze denuntatorului titlul de proprietate asupra unui teren in suprafata de 37.459,96 m.p., situat in municipiul Iasi (amplasamentul fostei fabrici „Tesatura")", se precizeaza intr-un comunicat DNA. G.T.

COMENTARII

DISQUS: