Doi sefi pentru filiala partidului rezultat din fuziunea PC cu PLR

Doi sefi pentru filiala partidului rezultat din fuziunea PC cu PLR

Filiala de la Iasi a partidului rezultat din fuziunea PC cu PLR va avea o conducere bicefala. Seful PC Iasi, Vasile Salaru, a declarat ca ar fi existat un singur presedinte doar in cazul in care una dintre cele doua formatiuni ar fi avut un parlamentar.

Unitati speciale pentru examinarea viitorilor soferi
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iasi, inclusa in Clasamentul International al Universitatilor 2014 – QS World University Rankings

„La nivelul Biroului Permanent Judetean a PC Iasi s-a acordat votul favorabil pentru fuziunea cu PLR la Consiliul National din 18 – 20 iunie. Noul partid rezultat va merge pe modelul PNL – PDL, dar acesta nu fi preluat in totalitate. Alegerile vor fi organizate in 2017, iar, pana atunci, cel putin la Iasi, filiala va avea o conducere bicefala“, a declarat Salaru.

El a adaugat ca in judetele in care una dintre cele doua partide are un parlamentar, atunci acesta ocupa de drept functia de presedinte. Celalalt copresedinte al formatiunii va fi Victor Chirila, presedinte al PLR Iasi. In ceea ce priveste obiectivele, seful PC Iasi a precizat ca viitorul partid isi propune sa devina a treia forta politica din tara, dupa PSD si PNL. La nivel european, noul partid va fi afiliat la Alianta Liberalilor si Democratilor Europeni.

COMENTARII

DISQUS: