Detinut in stare grava la Penitenciarul Iasi dupa ce a fost injunghiat

Detinut in stare grava la Penitenciarul Iasi dupa ce a fost injunghiat

Un barbat de 27 ani, inchis la Penitenciarul Iasi pentru furt, a fost injunghiat de un alt detinut astazi la amiaza, in jurul orei 11:30. Cei doi se plimbau in curtea puscariei si au inceput sa se certe.

Un nou cartier in zona Moara de Vant
Traian Basescu, Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea si Monica Macovei, in acest weekend la Iasi

La un moment dat, unul dintre infractori a scos un obiect ascutit si l-a atacat pe O. M.

Victima a fost dusa la cabinetul medical, apoi a fost transportata de urgenta la spitalul "Sfantul Spiridon". Din primele informatii, se pare ca starea sa este grava.

"Pacientul a ajuns cu doua plagi injunghiate la nivel de hemitorace, una in partea dreapta si una in partea stanga, ambele penetrante, si inca doua la nivelul bratelor. A fost rezolvat la urgente, a fost operat, acum a fost internat la Clinica de Chirurgie ca sa il putem supraveghea", a declarat prof.dr. Diana Cimpoesu.

 
"In urma acestui incident au fost luate toate masurile legale, s-a deschis dosar de incident, a fost informat judecatorul de supraveghere, totodata fiind sesizat si Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. De asemenea, la nivelul Penitenciarului Iasi a fost inceputa o ancheta interna pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs incidentul", au declarat reprezentantii Penitenciarului Iasi.

COMENTARII

DISQUS: