Cursuri de IT pentru studentii din Iasi

Cursuri de IT pentru studentii din Iasi

Tinerii care doresc sa se instruiasca in domeniul IT au ocazia sa participe la a patra editie a programului "FII Practic", cursurile fiind organizate de Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, in colaborare cu Facultatea de Informatica si cu sprijinul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" (UTI) din municipiu.

Primarul Nichita, albit de judecatorii ieseni in dosarul privind acuzatiile de colaborare cu Securitatea
Cutremur cu 26 de victime la Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi

Inscrierile se fac pana la data de 22 februarie, pe site-ul evenimentului, participantii avand ocazia sa se perfectioneze in arii precum Front-End si Back-End Development, Design, Game Development, Android, Communication Skills, DevOps, Project Management si Management Antreprenorial.

Pentru editia din Iasi, cursurile se desfasoara in week-end-urile din perioada 7 martie 2015 – 26 aprilie 2015 in laboratoarele, amfiteatrele si salile de seminar din incinta Facultatii de Informatica Iasi. La sfarsitul sesiunilor de training, participantii vor avea de realizat un proiect final, pentru evaluarea cunostintelor acumulate. In cursul festivitatii finale de premiere, toti cursantii vor primi o diploma de participare. Cei mai buni trei cursanti din cadrul fiecarei arii vor primi o diploma in care este mentionat locul obtinut.

COMENTARII

DISQUS: 0