CSMS Iasi a reziliat intelegerile cu cinci jucatori

CSMS Iasi a reziliat intelegerile cu cinci jucatori

Presedintele CSMS Iasi, Florin Prunea, a declarat ca a reziliat intelegerile cu cinci dintre jucatorii care au evoluat la gruparea din dealul Copoului in sezonul recent incheiat.

Suprataxa la carburanti criticata de un deputat iesean
Sorin Balanescu isi continua protestul in fata Palatului Roznovanu

„Zilele acestea am purtat mai multe discutii cu jucatorii care se aflau la noi sub forma de imprumut. Astfel, am ajuns la un acord cu Razvan Tincu, Alexandru Tiganasu si Ciprian Milea si am incheiat cu o luna mai devreme contractele incheiate cu acestia. De asemenea, Claudiu Tudor si Artem Semenenko au renuntat la niste drepturi financiare si si-au reziliat intelegerile cu noi“, a spus Florin Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca urmeaza sa se poarte discutii si cu alti jucatori: „Vom discuta in continuare si cu alti fotbalisti si, in functie de deciziile lor, vom vedea cine mai pleaca si cine ramane in continuare alaturi de echipa”.

Pana la aflarea deciziei Comitetului Executiv al FRF privind liga in care va evolua formatia ieseana in sezonul viitor, jucatorii din dealul Copoului nu au vacanta ci se pregatesc sub comanda antrenorilor Adrian Kereszy si Ioan Campeanu.

COMENTARII

DISQUS: 0