Cristian Adomnitei face reclama unui cotidian local, chiar pe pagina web a Consiliulul Judetean

Cristian Adomnitei face reclama unui cotidian local, chiar pe pagina web a Consiliulul Judetean

In urma cu trei zile, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Cristian Adomnitei, a participat la manifestarile de sarbatorire a 22 ani de la lansarea Ziarului de Iasi.

Iesean urmarit general prins in Marea Britanie
Fostul prefect Romeo Olteanu, mesaj catre ieseni: Am avut un mandat greu

Evenimentul a fost promovat atat pe pagina personala de Facebook, cat si pe site-ul institutiei pe care o conduce.

Aparent, seful judetului a dezvoltat o afinitate pentru cotidianul mentionat. In discursul sau din cadrul cadrul manifestarilor de vineri, Adomnitei a adus numai cuvinte de lauda publicatiei.

„Atunci cand iesenii aveau cel mai mult nevoie de stiri proaspete si de amendarea derapajelor celor de la Putere si nu numai, atunci cand iesenii aveau nevoie de trusturi de presa neaservite vreunui partid sau om politic, Ziarul de Iasi a aparut pe piata si a castigat increderea iesenilor. Faptul ca au trecut 22 de ani si Ziarul de Iasi, indiferent de ce nume a purtat, a persistat si a trecut de proba timpului, arata ca este o publicatie cu baze solide, independenta de turnurile politice. In ciuda schimbarilor pe plan politc care au avut loc in cei 22 de post-comunism, Ziarul de Iasi a ramas un factor de echilibru in presa de quality din Iasi. La multi ani Ziarul de Iasi!“, a declarat Cristian Adomnitei.

Prezenta presedintelui CJ la evenimentul mentionat poate fi o strategie noua de marketing a cotidianului Ziarul de Iasi, ori Adomnitei vrea sa-si tina cat mai aproape de el publicatiile care nu-l critica. De mentionat ca unul din consilierii sai personali a facut parte din colectivul ziarului amintit pana la jumatatea anului trecut.

COMENTARII

DISQUS: