Costel Enache este noul antrenor al echipei CSMS Iasi

Costel Enache este noul antrenor al echipei CSMS Iasi

Presedintele Comitetului Executiv al CSMS Iasi, Leonida Antohi, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca noul tehnician al gruparii din dealul Copoului este Costel Enache.

PSD Iasi are o noua conducere! Alegerile s-au facut in prezenta lui Dragnea
A XX-a editie a Sesiunii anuale de Comunicari Stiintifice de la UPA

„Nu ne-a fost usor sa numim si sa negociem cu noul antrenor al echipei. Candidati pentru postul de antrenor au fost Costel Enache si Ion Viorel. In alegerea noului tehnician am tinut cont de trei aspecte. Primul a fost ca noul antrenor sa arate preocupare pentru crearea unei echipe care sa reprezinte spiritul fotbalului iesean. Cel de-al doilea aspect a tinut de consultarea antrenorilor de la Centrul nostru de Copii si Juniori. Noua dintre cei 11 antrenori l-au nominalizat pe noul antrenor. Al treilea aspect de care am tinut cont a fost parerea suporterilor nostri, care si ei au optat tot pentru cel care va fi noul nostru tehnician. In final, am decis ca noul antrenor al echipei noastre sa fie Costel Enache. El va semna un contract pentru o perioada de trei ani. Vrem sa-i multumim si lui Ion Viorel pentru ca a venit sa discute cu noi si si-a prezentat proiectul sau“, a spus Leonida Antohi.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca noul antrenor va veni la Iasi duminica pentru a pune la punct ultimele amanunte: „Costel Enache va veni la Iasi duminica. El a alcatuit deja o lista de jucatori si inpreuna cu presedintele Florin Prunea se va ocupa de aducerea acestora. Costel Enache a demonstart la Ceahlaul ca poate conduce o echipa de Liga I, este moldovean de-al nostru si credem ca va face treaba buna in Copou“.

COMENTARII

DISQUS: 0