Concurs de karting scolar la Iasi

In intervalul 13–15 mai 2011 are loc Concursul national de karting scolar „CUPA IASULUI”– editia a III-a, prima etapa. Acesta este singurul concurs de karting din zona Moldovei.

Mii de slujbe pentru ieseni
Scandal amoros in lumea buna a Iasului. O telenovela in care protagonistii sunt: o tanara speranta a liberalilor, o doctorita si un afacerist

Echipa Iasului este formata din 15 elevi de la palatul Copiilor, dintre care doi piloti sunt prescolari. Acest concurs reuneste echipe de la cercurile de karting ale palatelor si cluburilor copiilor din toata tara, desfasurandu-se timp de doua zile – 14 si 15 mai – fiind constituit din probe de viteza pe categorii de varsta, pe un circuit amenajat in parcarea Centrului Comercial „ERA”. Participantii la acest eveniment au varste cuprinse intre 6 si 30 de ani. La Iasi sunt asteptate echipaje de la Palate si Cluburi ale Copiilor din:  Buzau, Barlad, Beius, Campulung/Rucar, Craiova, Darabani, Ianca, Pitesti, Pascani, Resita, Ramnicu Valcea, Sf. Gheorghe, Suceava, Turda, Tg. Mures, Vatra Dornei si Iasi.A.S.

COMENTARII

DISQUS: