Cele mai noi si elegante sali de evenimente din Iasi, deschise la Palas

Cele mai noi si elegante sali de evenimente din Iasi, deschise la Palas

De curand, centrul de evenimente din ansamblul Palas a inaugurat doua noi sali, cu o capacitate totala de peste 300 de persoane. Este vorba despre salile Rossini si Verdi din cadrul Congress Hall Palas. Salile sunt amplasate pe Strada Palat, in apropierea Turnului de Straja.

Cifrele de scolarizare pentru clasele I, a V-a si a IX-a vor fi gata pe 5 februarie
Cainele politist Noma, misiune indeplinita! Cei doi tineri prinsi cu droguri la Sculeni au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Sala Rossini are o capacitate de 170 de persoane, fiind caracterizata de un design romantic, care confera o atmosfera imperiala oricarui eveniment. Elementul central al locatiei il reprezinta un somptuos candelabru din cristal, iar decorul elegant este completat cu detalii din materiale de cea mai buna calitate, precum granitul.
 

Sala Verdi are o capacitate de 130 de locuri, fiind perfecta pentru petrecerile rafinate si remarcandu-se printr-un decor feeric. Ambele locatii sunt completate de o terasa suspendata, un loc special, cu vegetatie bogata, in care se pot organiza evenimente si de unde invitatii Congress Hall Palas pot admira privelistea Palatului Culturii si a gradinii. Reunite, salile Verdi si Rossini pot gazdui peste 300 de persoane, impresionand printr-un sistem modern de iluminat si oferind un ring de dans extins.

COMENTARII

DISQUS: 0