Ce au hotarat la Iasi grupul independentilor din Camera Deputatilor

Ce au hotarat la Iasi grupul independentilor din Camera Deputatilor

Grupul independentilor din Camera Deputatilor, care numara zece parlamentari, se va situa in opozitie fata de Guvernul USL, precizand ca exista discutii si cu alti alesi pentru a se alatura acestui grup.

„Anul acesta“ se va circula prin pasajul de la Fundatie. Cum arata acum tunelul
Cisterna rasturnata dupa ce a intors in fata tramvaiului

Noua dintre cei zece parlamentari independenti din Camera Deputatilor s-au reunit astazi, la Iasi, pentru a discuta prioritatile pentru sesiunea parlamentara urmatoare, acestia organizand si o conferinta comuna de presa la cabinetul deputatului independent de Iasi Viorel Blajut.

"Vom avea propunerile noastre. Stim ca n-o sa ne fie usor, dar vom incerca sa sensibilizam societatea civila asupra proiectelor noastre. Vom pune presiune si daca va fi nevoie vom veni si cu pancarte in plenul Camerei Deputatilor", a spus Viorel Blajut.

La conferinta de presa de la Iasi au fost prezenti deputatii Ion Scheau, Viorel Blajut, Alin Constantin Bucur, Cristinel Marian, Aurelian Mihai, Iacob Puscas, Mihai Tararache, Razvan Tanase si Remus Cernea.

Cu exceptia lui Remus Cernea, ales pe listele USL, toti ceilalti parlamentari au demisionat din PPDD.

Deputatul iesean Viorel Blajut a afirmat ca astfel de intalniri ale parlamentarilor independenti se vor desfasura periodic, urmatoarea reuniune fiind programata in judetul Teleorman, la finalul acestei luni.

COMENTARII

DISQUS: