Bursa locurilor de munca, VINERI, la Iasi. Aflati ce sanse aveti sa va angajati

Bursa locurilor de munca, VINERI, la Iasi. Aflati ce sanse aveti sa va angajati

Asociatia Europa Sociala organizeaza vineri, 6 februarie a.c., orele 09:30, la Centrul pentru furnizarea serviciilor de consiliere, formare profesionala, mediere (Str. Sararie 222, parter, Iasi), Bursa locurilor de munca adresata somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca, formate in cadrul proiectului „Ocupare integrata pe piata muncii din regiunea Nord-Est”, proiect finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013 (POS DRU).

Noapte lunga la sectiile de votare iesene
Conditii mai bune pentru copiii aflati in grija statului

Prin Bursa locurilor de munca, echipa Asociatiei Europa Sociala isi propune sa ofere angajatorilor sansa de a se  intalni  cu peste 60 de persoane aflate in somaj sau in cautarea unui loc de munca, persoane ce au beneficiat de un program de instruire in vederea dobandirii competentelor de operator calculator si asistent relatii publice si comunicare.

Astfel, echipa asociatiei pune la dispozitia firmelor interesate persoane calificate, avand competente si experienta in diverse domenii profesionale, precum: administratie publica, auto, consultanta juridica, management, contabilitate, marketing, publicitate, relatii publice, educatie, informatica si operare calculator, merceologie, comert, achizitii publice, turism si resurse umane. Acestea au sansa de a se intalni cu mari angajatori de pe piata locurilor de munca, precum: Manpower, Panifcom, Valldata Service, SCC, Provident, Mios, Openmind s.a.m.d.

La eveniment sunt invitati sa participe angajatori – reprezentanti ai agentilor economici din regiunea Nord-Est, furnizori de servicii de formare profesionala, someri si  persoane  aflate in cautarea unui loc de munca.

COMENTARII

DISQUS: