Bani pentru drumurile din judetul Iasi

Bani pentru drumurile din judetul Iasi

Presedintele PDL Iasi, Mihaela Popa, a declarat faptul ca judetul Iasi va primi una dintre cele mai mari finantari pentru reabilitarea drumurilor judetene. In cadrul programului 10.000 de km de drumuri judetene si de interes local din cadrul Programului National de Dezvoltare a  Infrastructurii, la Iasi vor veni bani pentru reabilitarea a peste 200 de km de sosea.

Zeci de mii de lei pentru ieseni
Cursuri pentru parintii cu copii dificili din Iasi

"A inceput acest program, Iasul se afla in primele 3 judete din tara ca finantare pentru aceste proiecte, inseamna modernizarea infrastructurii rurale, drumurile din comune si drumurile judetene. Sunt bucuroasa ca partidul meu nu numai a promis ci a si facut acest lucru. Daca cei care conduc judetul Iasi ar fi avut aceasta initiativa de 20 de ani de cand conduc acest  judet, astazi drumurile din judetul Iasi ar fi  aratat altfel. Deja sunt prezentate pe SEAP  ofertele, deja licitatia a inceput.", a declarat Mihaela Popa, presedinte PDL Iasi.

 

Senatorul Mihaela Popa cere demisia vicepresedintilor CJ

 

Senatorul PD-L Mihaela Popa le cere celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Adascalitei si Victor Chirila, sa-si prezinte demisia, pentru ca sunt suspectati de comiterea unor fapte de coruptie. Joi, senatorul democrat-liberal a cerut liderilor PNL si PSD Iasi, Relu Fenechiu si Gheorghe Nichita, sa retraga sprijinul politic celor doi vicepresedinti ai CJ Iasi, ca urmare a scandalului de la Consiliul Judetean Iasi privind suspiciunile de coruptie care planeaza asupra celor doi. D.P.

COMENTARII

DISQUS: 0