Autoutilitara plina cu marfa de contrabanda, descoperita de politistii de frontiera din Iasi

Autoutilitara plina cu marfa de contrabanda, descoperita de politistii de frontiera din Iasi

Politistii de frontiera din Bivolari au descoperit peste 6.000 de pachete de tigari de contrabanda ascunse intr-o autoutilitara. Marfa, de provenienta Republica Moldova, era transportata de doi barbati din Iasi, care au negat ca tigarile le-ar apartine.

Controale in Iasi la produsele din programul „laptele si cornul“ pentru elevi
Ordine si paza in perioada sarbatorilor Iasului

“In data de 23 februarie, in jurul orelor 18:00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei Frontiera Bivolari au oprit in trafic pentru control, pe DJ 282 C, o autoutilitara marca Volkswagen Transporter, condusa de cetateanul roman U.G., in varsta de 49 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi. Barbatul era insotit de cumnatul sau, cetateanul roman U.D., in varsta de 41 ani,” se arata in comunicatul emis de Politia de Frontiera.

In compartimentul pentru marfa al utilitarei se aflau tigarile de contrabanda in mai multe colete voluminoase, invelite in folie neagra. Barbatii au sustinut ca au gasit coletele si, initial, au vrut sa le dea foc, dar s-au razgandit si intentionau sa le transporte la Postul de Politie Tiganasi.

Tigarile, in valoare de 34.207 lei, si autoutilitare, in valoare de 15.000 de lei, au fost retinute de politisti in vederea confiscarii, iar cei doi barbati sunt acum cercetati.

COMENTARII

DISQUS: