Angajatii aeroportului de la Iasi s-au pozat cu mistretul lovit de avion

Angajatii aeroportului de la Iasi s-au pozat cu mistretul lovit de avion

Angajatii Aeroportului care lucrau in seara incidentului sunt urmariti penal deoarece nu au predat animalul Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Iasi.

Aeroportul Iasi ramane fara motorina
„Job Shop” 2010-05-03

Sefii asociatiei au facut plangere si au cerut despagubiri in valoare de 1.000 de euro, valoarea mistretului de 180 de kilograme.  Conducerea Aeroportului spune ca salariatii au luat porcul de pe pista, l-au jupuit si au carat carnea cu sacosele pana in afara aerogarii. „Din prostia lor, s-au pozat. Au zis ca e rost de pomana si au luat carnea. Toate aceste imagini au ajuns la politie care face cercetari“, a spus Gheorghe Corjautanu, seful Aeroportului. Din imagini reiese ca animalul ar fi fost luat de angajatii aeroportului si jupuit pentru carnea sa. Acestia tin mistretul in mana ca un trofeu pe care l-ar fi obtinut dupa o partida de vanatoare.

Incidentul de la sfarsitul lunii septembrie nu a avut consecinte grave, insa cei 68 de pasageri, printre care si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, care au ajuns la Iasi de la Bucuresti au tras o sperietura zdravana. Cum lipsa unui gard consolidat care sa poata tine departe de pista animalele a fost declarata principala cauza a accidentului, conducerea aerogarii vrea sa schimbe toata imprejmuirea zonei.

D.P.

COMENTARII

DISQUS: