Adolescenta adusa de elicopterul SMURD la Iasi. A vrut sa se sinucida

Adolescenta adusa de elicopterul SMURD la Iasi. A vrut sa se sinucida

O adolescenta de 16 ani, din judetul Vaslui, a fost transportata cu un elicopter SMURD, marti seara, in stare critica la un spital din Iasi, dupa ce a inghitit o cantitate mare de medicamente, fara ca deocamdata sa se cunoasca motivul gestului sau.

Dosarul deputatului iesean Constantin Adascalitei, retrimis la Comisia juridica a Camerei Deputatilor
Ambasada SUA la Bucuresti inaugureaza Raftul American (American Shelf) la Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, adolescenta a fost gasita inconstienta in locuinta de catre tatal sau, care a sunat la numarul de urgenta 112, solicitand interventia unei ambulante.

Echipajului medical ajuns la fata locului a constatat ca adolescenta inghitise o cantitate mare de medicamente, intrand in coma.

"In acest caz este vorba de ingestie voluntara medicamentoasa. Pacienta se afla in coma, motiv pentru care echipajul medical a solicitat sprijinul unui elicopter SMURD", a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Tanara a fost transportata cu o ambulanta pana la Husi, de unde a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la un spital din municipiul Iasi.

Mediafax

COMENTARII

DISQUS: 0