Accident in care a fost implicata o ambulanta, la Iasi

Accident teribil cu o ambulanta in misiune, la Iasi. Totul a fost filmat cu o camera de bord aflata pe un autoturism care circula prin zona. Accid

Inainte sa treaca granita politistii de frontiera i-au facut dosar penal
Sexagenar banuit ca si-a incediat grajdul

Accident teribil cu o ambulanta in misiune, la Iasi. Totul a fost filmat cu o camera de bord aflata pe un autoturism care circula prin zona.

Accidentul a avut loc sambata de dimineata, putin inainte de ora 9, intr-o intersectie din Iasi. Mai multe masini opresc la semafor, la culoarea rosie, fiind vorba de un drum cu trei benzi. La cateva secunde dupa ce semaforul se face verde si masinile se pun in miscare, se aude sirena unei ambulante.

Pe imagini se vede cum din stanga apare o ambulanta cu semnalele luminoase si acustice pornite, care circula cu viteza. Toate masinile care au verde se opresc, mai putin primul autoturism de pe prima banda, care intra in intersectie fara sa acorde prioritate.

Masina e lovita in plin de ambulanta! Din fericire, nu au existat victime, iar personalul de pe ambulanta a actionat prompt pentru a acorda primul ajutor, in eventualitatea in care ar fi fost nevoie.

COMENTARII

DISQUS: 0