Accident grav in Fundatie, dupa ce o masina a cazut 12 metri in santier

Accident grav in Fundatie, dupa ce o masina a cazut 12 metri in santier

Un grav accident cu doua victime a avut loc in pasajul de la Fundatie, in jurul orei 15:45. O soferita care cobora din Copou s-a izbit de o masina in apropierea pasajului.

Peste 32.000 de fermieri au beneficiat de plata pe suprafata
Ambasada SUA gazduieste premiera in Romania a filmului „Decoding Dacia: Romania’s Lost Heritage”

Accidentul a fost produs de o soferita care cobora Copoul. In intersectie ea avea "cedeaza trecerea" si a intrat in partea laterala a Mercedesului care virase spre Pacurari.

In urma impactului, autoutilatara a cazut in pasaj mai intai peste o roata imensa de cauciuc si apoi a ajuns intr-o groapa din pasaj. Victima prinsa in masina cazuta in pasaj a fost scoasa dintre fiarele contorsionate si dusa de urgenta la spital. Leon Caraiman era constient, iar medicii au spus ca are multiple fracuri.

Pompierii au decopertat plafonul autoutilitarei, iar echipajul SMURD acorda primele ingrijiri victimei prinsa intre fiarele contorsionate ale masinii. La fata locului a venit si viceprimarul Mihai Chirica. "Bine ca nu se aflau muncitori la lucru in zona in care a cazut masina. Speram ca muncitorii sa isi revina", a spus Chirica.

Accidentul a avut loc intre un autoturism Mercedes, care circula dinspre Targu Cucu spre Fundatie, si o masina Kia care cobora Copoul. Politistii fac cercetari pentru a se stabili cums-a produs accidentul. Impactul a fost atat de puternic incat autoutilitara a fost aruncata mai intai in parapetii de pe marginea pasajului si apoi a cazut perpendicular pe beton. Ulterior, autoutilitara a cazut intr-o noua groapa din pasaj.

Sunt doua victime. Una a fost transportata in stare grava la spital, iar acum pompierii decoperteaza masina pentru a extrage a doua victima care pare de asemenea in stare grava.

COMENTARII

DISQUS: 0