Viituri devastatoare in Turcia, dupa o ploaie torentiala

Viituri devastatoare in Turcia, dupa o ploaie torentiala

Puhoaiele coborate din munti au luat oameni si masini in Turcia, iar o femeie a fost salvata in ultimul moment de la inec, informeaza B1 TV.

Bahraina decretat starea de urgenta
Norvegia: Mai multi romani au zburat 550 de kilometri pentru a vota la Oslo

O femeie din Izmir a trait clipe de cosmar atunci cand a fost luata de apele revarsate in urma unei ploi torentiale.

A turnat din cer pret de o jumatate de ora in orasul din Turcia, suficient pentru ca viitura astfel creata sa faca prapad. Apele au maturat in calea lor oameni, autoturisme sau copaci.

Femeia a fost tarata de ape 400 de metri, iar mai multi localnici s-au aruncat in apele involburate ca sa o salveze pentru a nu fi inghitita de viitura.

Puhoaiele care au devastat Izmirul s-au pravalit peste oras de pe muntii din apropiere. Canalizarea nu a putut face fata suvoaielor. Apa a luat pe sus inclusiv scaunele si mesele de la terase, tomberoane de gunoi si chiar masini grele de cateva tone.

Circulatia a fost intrerupta timp de mai multe ore, pentru ca masinile nu au mai putut inainta din cauza nivelului ridicat al apei.

Orasul Izmir este afectat frecvent de astfel de inundatii. Anul trecut, un om a murit dupa ce a fost luat de ape si zeci de case au fost inundate.

COMENTARII

DISQUS: