Vesti NOI despre romanca ranita la Londra: MARTURII ale mamei iubitului ei

Vesti minunate pentru familia romancei ranite in atacul terorist de la Londra: starea de sanatate a acesteia s-ar putea ameliora in perioada urmatoare. 

In urma cu 40 de ani, bricul „Mircea” devenea prima si singura nava militara a Romaniei care acosta intr-un port american
Grecia trebuie sa dea afara aproape un sfert din numarul bugetarilor
Plamanii ei au inceput sa se vindece, anunta postul de televiziune BBC. Tanara nu si-a recapatat cunostinta, dar starea ei este stabila, dupa ce a suferit o interventie pe creier, pentru indepartarea unui cheag de sange, potrivit Digi24.ro. Mama iubitului ei a povestit, pentru presa de la Londra, cum a aflat despre atac.
 
Rudele si prietenii romanilor raniti la Londra au aflat despre atacul terorist de la televizor. Nu s-au gandit insa ca tocmai cei dragi lor s-au transformat in tinte pentru un terorist.
 
"L-am sunat imediat ce am aflat de la stiri ce s-a intamplat. Era inca pe pod, striga intruna ca nu o gaseste pe Andreea, ca nu stie unde se afla. Mi-as dori ca el sa vina acasa, dar nu se poate desparti de ea. Nu este pregatit emotional sa revina. Nu o va lasa acolo si e normal! Andreea e o persoana extraordinara si ne rugam pentru amandoi", a povestit mama romanului pentru presa britanica.
 
Si prietenii cuplului asteapta vesti de la cei doi tineri.
 
"Nu pot explica ce am simtit cand am vazut la stiri! Erau un cuplu normal, iar sansele de a li se intampla asta erau de una la un milion! Cred ca este foarte greu pentru Andrei. Cred ca se simte distrus. (…) L-am sunat, dar nu a raspuns la telefon. Abia daca vorbeste cu cineva”, a spus un prieten de-al cuplului.
 
Romanca ranita era in vacanta la Londra impreuna cu iubitul ei, care avea de gand sa o ceara de sotie. In momentul atacului, cei doi se aflau pe Westminster Bridge. Tanara a fost lovita in plin cu masina de terorist si a fost aruncata in Tamisa. Un echipaj al autoritatii portuare a scos-o din apa.

COMENTARII

DISQUS: