Un barbat a patruns prin efractie in ambasada Romaniei din Roma, cerand repatrierea

Un barbat a patruns prin efractie in ambasada Romaniei din Roma, cerand repatrierea

Agentii de paza ai consulatului au observat prezenta suspectului in cladire si au alertat carabinierii, care l-au imobilizat si l-au arestat. Un roman a patruns prin efractie, in cursul noptii de luni spre marti, in incinta sectiei consulare a ambasadei Romaniei din Roma, cerand repatrierea, barbatul fiind imobilizat si arestat de autoritatile italiene, informeaza ziarul La Repubblica, in editia online.

Presedintele IFO din Germania: FMI trebuie sa contracareze agresivitatea grecilor, nu sa lase totul in seama oficialilor europeni
Berlinul da in CLOCOT: Despagubirile de RAZBOI cerute de Grecia ar putea ZGALȚAI Germania!

Romanul in varsta de 43 de ani a patruns in cursul noptii in sediul sectiei consulare a ambasadei Romaniei, pe strada Serafico din Roma. A escaladat un balcon si a intrat intr-unul din birouri. Agentii de paza ai consulatului au observat prezenta suspectului in cladire si au alertat carabinierii, care l-au imobilizat si l-au arestat.

Anchetatorii au descoperit ca suspectul fortase fereastra biroului in care a reusit sa intre. Romanul a explicat ca incercase sa obtina documentele necesare revenirii in Romania.

COMENTARII

DISQUS: 0