Un avion s-a PRABUSIT: 10 morti

Un avion s-a PRABUSIT: 10 morti

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit. Zece oameni au murit, potrivit primelor informatii. Avionul de mici dimensiuni a luat foc dupa prabusire. Pompierii nu au reusit sa stinga la timp flacarile.

Seism de 6,9 grade pe scara Richter in Taiwan
Caviar de un milion de dolari intr-un frigider abandonat din Rusia

Un avion taxi s-a prabusit pe aeroportul Soldotna din Alaska, duminica, provocand moartea celor zece persoane aflate la bord, au anuntat serviciile centrale de urgenta, citate de CNN.

"Erau zece persoane in avion si au murit toate", a declarat capitanul Lesley Quelland. Agentia pentru siguranta transporturilor (NTSB) a declarat ca va investiga cauzele prabusirii avionului de Havilland DHC-3 Otter. Potrivit sefului NTSB din Anchorage, Clint Johnson, nu este clar daca accidentul s-a produs la decolare sau la aterizare, relateaza NBC News.

Departamentul de politie din Soldotna a declarat ca accidentul s-a produs in jurul orei 11.20 (22.20 ora Romaniei), iar cand au ajuns serviciile de urgenta, avionul era cuprins de flacari. "Echipele de prim-ajutor au incercat sa scoata cadavrele persoanelor aflate la bord, precum si sa identifice victimele si sa anunte membrii familiei", a precizat politia din Soldotna, intr-un comunicat.

COMENTARII

DISQUS: 0