Un avion al Air Canada a iesit de pe pista la aterizare: Cel putin 23 de persoane au fost ranite

Un avion al Air Canada a iesit de pe pista la aterizare: Cel putin 23 de persoane au fost ranite

Un nou incident aviatic a avut loc duminica dimineata in Nova Scotia, care s-a soldat cu ranirea a 23 de persoane, ce au fost transportate la spital. Un avion al companiei Air Canada, care venea de la Toronto, a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul international Stanfield din Halifax, informeaza CBC News, citat de Mediafax.

Basescu merge la Roma, chiar daca acolo va fi si liderul Kosovo
Politia britanica anunta ca a dejucat „patru sau cinci comploturi teroriste” in 2014, fata de unul singur cat era media altor ani

La bordul avionului se aflau 132 de pasageri si cinci membri ai echipajului.

Purtatorul de cuvant al aeroportului international Stanfield din Halifax, in provincia canadiana Nova Scotia,  Peter Spurway, a declarat ca  zborul AC624 "a avut o aterizare grea si a iesit de pe pista" la ora 00.35 (06.35 ora Romaniei),

Acesta a mai precizat ca nu este vorba despre o prabusire, deoarece avionul era sub control in timpul aterizarii.

Momentan, nu se cunosc circumstatele care au dus la aceasta aterizare dura si nici in ce stare se afla avionul. In momentul incidentului, pe aeroport ningea puternic.

Avionul trebuie indepartat de pe pista, asa ca aeroportul va ramane inchis pana la ora locala 09.00 (15.00 ora Romaniei), a declarat Spurway.

Electricitatea era intrerupta in momentul incidentului si a ramas asa timp de o ora.

Nova Scotia Power, compania de electricitate locala, a scris pe Twitter la ora 02.12 (08.12 ora Romaniei) ca alimentarea cu energie electrica a fost reluata.

COMENTARII

DISQUS: