TRAGEDIA AVIATICA DIN ALPI. Andreas Lubitz a fost tratat pentru ”ganduri sinucigase”

TRAGEDIA AVIATICA DIN ALPI. Andreas Lubitz a fost tratat pentru ”ganduri sinucigase”

Andreas Lubitz, copilotul despre care a prabusit in mod deliberat avionul Airbus A320 al companiei Germanwings in Alpii Francezi, a fost tratat in urma cu mai multi ani pentru depresie si ”ganduri sinucigase”.

SCANDALUL IA AMPLOARE: BAROSSO L-A SUNAT INGRIJORAT PE PONTA
Esti elev in clasele IX-XI si vrei sa studiezi un an intr-un liceu american si sa locuiesti la o familie americana?

Procurorii care se ocupa de cazul accidentului aviatic din Alpi spun ca Lubitz a fost o vreme idelungata sub tratament medicamentos dupa ce le-a spus doctorilor ca se gandeste la sinucidere, scrie The Independent. Acest episod s-a petrecut in urma cu mai multi ani, inainte sa devina pilot.

Spitalul german care il trata pe Andreas Lubitz pentru o afectiune inca nedezvaluita a predat fisa medicala a copilotului companiei Germanwings procurorilor din orasul Dusseldorf. Acesta a fost la spital de trei ori incepand din februarie, ultima data pe 10 martie, pentru examinarea unui diagnostic.

Dupa perchezitionarea apartamentului din Dusseldorf al lui Lubitz, procurorii au afirmat ca au gasit rupt certificatul medical pe care medicul i l-a dat copilotului pentru ziua cand a avut loc zborul. Copilotul si-a ascuns insa problemele medicale de sefii si colegii sai.

COMENTARII

DISQUS: