Surpriza de Craciun pentru un adolescent roman: A castigat marele premiu la loteria din Spania

Un adolescent roman a castigat 200.000 de euro la loteria de Craciun in Spania. Tanarul are 15 ani si locuieste de 10 ani in Barcelona, potrivit Digi2

O tanara a fost ceruta in casatorie, intr-un avion, imediat dupa ce a fost anuntata ca aparatul de zbor are probleme si trebuie sa aterizeze de urgenta
Ucraina ia 14,9 mld. de dolari imprumut de la FMI

Un adolescent roman a castigat 200.000 de euro la loteria de Craciun in Spania. Tanarul are 15 ani si locuieste de 10 ani in Barcelona, potrivit Digi24.

In Spania, minorii nu pot participa la jocuri de noroc, iar tanarul a avut nevoie de ajutorul tatalui pentru a putea cumpara biletul la loterie. Baiatul sustine ca inca nu a hotarat ce va face cu suma castigata. Biletul norocos a costat 20 de euro.

Cosmin Rotariu, un adolescent roman de 15 ani, a dat lovitura vietti sale, dupa ce a castigat marele premiu la Loteria Copilului, la Barcelona. Baiatul a declarat presei ca e socat, mai ales ca e pentru prima oara in viata sa cand joaca la loterie si ca inca nu stie ce va face cu banii.

El traieste de 10 ani in Spania, la Barcelona, alaturi de familia sa, ei fiind din Botosani. El a mers cu tatal lui, Valeriu, care este inginer electrician, la agentia loteriei spaniole de la parterul blocului in care locuiesc si sa joace un bilet.

Tatal adolescentului roman imbogatit la Loteria Copilului, in Spania, a castigat pe 25 decembrie la Loteria Craciunului si i-a dat lui Cosmin 20 de euro, ca sa joace sambata la loteria anuala pentru copii, precizeaza Observator TV.

„L-a cumparat ieri (sambata-n.r.), cu cei 20 de euro pe care i-am castigat la Loteria Craciunului si iata, premiul!”, a declarat Valeriu, pentru lavanguardia.com.

Asta se intampla sambata, pe 5 ianuarie. Brusc, in aceasta dimineata, s-au trezit cu mai multe camere de luat vederi ale televiziunilor in fata agentiei, care inca nu se deschisese.

Atunci au realizat ca ceva bun se intampla si au verificat imediat numerele de pe biletul lor. Asa au observat ca au castigat marele premiu in valoare de… 200.000 de euro!

Imediat, inca socat, dar euforic, Cosmin a coborat cu biletul la agentie, moment in care a fost interpelat de jurnalisti.

„Nu stiu acum ce o sa fac cu banii, nu am idee. Voi vedea ce-mi cumpar. Poate un telefon nou sau sa investesc intr-un apartament mic. O sa le cumpar ceva si parintilor mei”, le-a declarat el acestora, in fata casei sale, in timp ce tatal si fratele sau ii fac semne de la balcon, bucurosi, relateaza El Pais.

COMENTARII

DISQUS: 0