Scene socante la zoo! Un baietel de 4 ani a cazut in cusca unei gorile. Animalul a fost impuscat

Momente socante la o gradina zoologica din SUA! O gorila a fost impuscata dupa ce un baietel de 4 ani a cazut in tarcul animalului. Directorul gradinii spune ca a fost o decizie tragica, dar corecta, deoarece i-a salvat viata copilului, transmite B1TV.

Papa Francisc a instituit o „Zi mondiala de rugaciune pentru ocrotirea Creatiei”, ce va fi sarbatorita in fiecare an, la 1 septembrie
Banci europene, date in judecata pentru ca ar fi transferat bani teroristilor din Irak

Desi nu sunt cunoscute toate circumstantele, reprezentatii gradinii zoologice cred ca baietelul de patru ani a sarit una dintre barierele de siguranta, iar apoi a cazut in santul din cusca gorilei. Cert este ca micutul a stat mai bine de 10 minute in apropierea animalului.

Vizitatorii au asistat neputinciosi la scenele care s-au desfasurat: gorila, in virsta de 17 ani, a inceput sa tarasca copilul prin apa. Desi animalul parea mai degraba curios decat violent, oamenii s-au ingrijorat, au tipat si au cerut ajutorul ingrijitorilor.

Pentru a fi siguri ca baietelul nu va pati nimic, cei de la gradina zoologica au ales sa impuste gorila. "A fost o decizie tragica, dar una corecta, pentru ca i-a salvat viata copilului" a declarat directorul gradinii zoologice, citat de Daily Mail. Barbatul a mai spus ca desi nu parea agresiva, gorila este un animal puternic, care l-ar fi putu rani cu usurinta pe micut.

Gorila ucisa, Harambe, s-a nascut in captivitate, in Texas. A fost mutata la gradina zoologica din Cincinnati in anul 2014. Autoritatile doreau sa o includa intr-un program de inmultire a gorilelor.

COMENTARII

DISQUS: