Presupusa victima a sefului FMI este musulmana practicanta

Presupusa victima a sefului FMI este musulmana practicanta

Unul dintre vecinii femeii a spus ca este musulmana practicanta, "poarta mereu pantaloni inchisi la culoare, pantofi fara toc si isi acopera parul cu un val cu imprimeu tribal".

Rusia ameninta SUA cu raspuns nuclear la un eventual atac
FMI ar putea plati de urgenta urmatoarea transa din imprumutul pentru Grecia

Ophelia este foarte discreta, nu si-a deranjat niciodata vecinii si "este o persoana calma, retinuta. Nu zambeste decat anumitor oameni", spun vecinii. Cea mai celebra camerista din lume, Nafissatou Diallo, zisa Ophelia, continua sa ramana departe de vizorul presei. Potrivit Le Figaro, femeia este protejata de catre politie de cand a raportat incidentul si este interzisa fotografierea sa. Informatiile despre femeie apar cu greutate. In varsta de 32 de ani, Ophelia are o fiica de 15 ani. Originara din Guineea si nu din Ghana, asa cum se raportase anterior, femeia are peste 1,80 m, iar unul dintre avocatii lui Dominique Strauss-Kahn care a intalnit-o a spus despre ea ca "este foarte putin atragatoare"; "Probabil ca sa demonstreze nevinovatia clientului sau", comenteaza publicatia franceza.

Unul dintre vecinii femeiii a spus ca este musulmana practicanta, "poarta mereu pantaloni inchisi la culoare, pantofi fara toc si isi acopera parul cu o esarfa cu imprimeu tribal". Ophelia este foarte discreta, nu si-a deranjat niciodata vecinii si "este o persoana calma, retinuta. Nu zambeste decat anumitor oameni", spun vecinii. Responsabilii si colegii de la  hotelul Sofitel unde lucreaza au numai cuvinte de lauda. Ophelia a obtinut mereu numai calificative foarte bune, nota sa fiind 4,5 din 5 si face parte dintre putinii angajati ai hotelului care au acces la etajul 28, unde sunt apartamentele de lux. Femeia nu are antecedente judiciare si nici probleme psihologice. "Cineva mi-a facut ceva foarte rau", i-a spus printre lacrimi la telefon Ohelia fratelui sau, prima persoana pe care a sunat-o, la o ora dupa incident. "Este o femeie formidabila, care munceste din greu", a spus fratele femeiii,responsabil al unui restaurant, negand vehement si un posibil complot –  "Sora mea este incapabila de asa ceva". Nafissatou Diallo a declarat ca nu cunostea identitatea agresorului sau, a aflat-o de la televizor, dupa arestare. Familia sa a spus ca are incredere in justitia americana.

COMENTARII

DISQUS: