Premierul Republicii Moldova: Experienta Romaniei este importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Premierul Republicii Moldova: Experienta Romaniei este importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Premierul moldovean Chiril Gaburici a declarat vineri, in cadrul unei intalniri cu ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar, ca experienta Romaniei este importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova.

Un avion militar Hercules s-a prabusit in Portugalia. Trei oameni au murit
Marea Britanie desfiinteaza pensionarea pentru limita de varsta

”Avem determinarea ferma de a avansa in realizarea obiectivului de integrare in UE si de a ne apropia tot mai mult de standardele europene. In acest sens, experienta Romaniei este foarte valoroasa pentru noi”, a spus liderul de la Chisinau, potrivit Agerpres.

In acelasi timp, ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de peste hotare, Angel Tilvar, a reconfirmat sprijinul Romaniei pentru parcursul european al Chisinaului.

”Speram sa avem in continuare relatii bazate pe spiritul colaborarii, identificarii temelor comune si dezvoltarii democratice a Republicii Moldova si Romaniei. Cred ca suntem partenerii pe care puteti conta”, a declarat ministrul roman

Totodata in cadrul intalnirii, cei doi oficiali au subliniat caracterul special al relatiilor moldo-romane si progresul schimburilor comerciale bilaterale.

COMENTARII

DISQUS: