Pacaliti la Loteria Vizelor: Rezultatele pentru 2012, anulate

Informatie-soc pentru cei care se bucurau ca au castigat la Loteria Vizelor. Un oficial american a anuntat ca peste 22.000 de oameni din intreaga lume au fost informati "din greseala'' ca ar fi fost selectionati.

Un avion de pasageri S-A RASTURNAT in timpul aterizarii. 8 oameni au murit
Fostul premier britanic Tony Blair a fost acuzat de crime de razboi

Potrivit Reuters, computerul a extras castigatorii doar dintre cei care au depus aplicatiile in primele doua zile, si nu din intreaga perioada de inscrieri, care a durat 30 de zile. In aceste conditii, extragerea pentru 2012 va fi reluata. Rezultatele vor fi anuntate in jurul datei de 15 iulie. Oficialul american a declarat ca Statele Unite regreta "orice neplacere sau dezamagire''. Loteria Vizelor este un program anual prin care se ofera circa 50.000 de vize de resedinta permanenta in SUA persoanelor care indeplinesc anumite criterii, foarte simple, dar stricte. Alocarea vizelor se face printr-o tragere la sorti facuta de computer, dupa care urmeaza un interviu.

Anul acesta, in program s-au inscris 19,6 milioane de persoane. Nu se cunoaste numarul aplicantilor romani in programul Loteria Vizelor, pentru ca toti acestia se inregistreaza in programul online. Se cunoaste, in schimb, numarul romanilor care au primit vize. In 2005, 1515 romani au primit vize pentru SUA, in timp ce anul trecut numarul lor a scazut la 366.

COMENTARII

DISQUS: