O femeie a pilotat un avion dupa ce sotul ei aflat la mansa a lesinat

Femeia a incercat sa treaca la comanda, dar nu avea niciun fel de cunostinte. Norocul sau a fost ca statia radio era pornita si un pilot al unui alt avion aflat in apropiere si-a dat seama ca este in dificultate si a intervenit.

Surse: Germania, pregatita sa trimita avioane in Siria pentru a lupta contra ISIS
PAPA FRANCISC in PE: „Una dintre bolile cele mai raspandite in Europa este singuratatea. Europa este imbatranita, obosita, ca o bunica, ce nu mai e fertila si energica”

Pe masura ce avionul cobora, pilotul si-a revenit si a reusit sa-si ghideze sotia aflata la mansa. Barbatul in varsta de 70 de ani a fost apoi preluat de ambulanta si dus la spital.  Intamplare mai ceva ca in filme. O femeie a fost ghidata prin radio sa piloteze un avion, dupa ce sotul ei care se afla la mansa a lesinat. Aceasta a reusit sa aterizeze fara probleme cu ajutorul sfaturilor unui controlor de trafic aerian si a altui pilot aflat in zbor. Avionul zbura deasupra statului Colorado, la o altitudine de cinci mii de metri, cand pilotului i s-a facut rau, cel mai probabil din cauza lipsei de oxigen. Femeia a incercat sa treaca la comanda, dar nu avea niciun fel de cunostinte. Norocul sau a fost ca statia radio era pornita si un pilot al unui alt avion aflat in apropiere si-a dat seama ca este in dificultate si a intervenit. Pilotul avionului comercial a anuntat controlorii de trafic aerian din Denver. Acestia au intervenit dupa ce si-au dat seama ca micul aparat de zbor se indreapta spre munti si i-au cerut sotiei sa intoarca rapid. Pe masura ce avionul cobora, pilotul si-a revenit si a reusit sa-si ghideze sotia aflata la mansa. Barbatul in varsta de 70 de ani a fost apoi preluat de ambulanta si dus la spital.

COMENTARII

DISQUS: