Marea Britanie: Partidul Laburist sustine ca iesirea din UE va afecta companiile britanice

Marea Britanie: Partidul Laburist sustine ca iesirea din UE va afecta companiile britanice

Partidul Laburist din Marea Britanie a afirmat in prima zi a campaniei electorale pentru alegerile legislative ca iesirea din Uniunea Europeana este cel mai mare risc pentru companiile britanice, informeaza Agerpres.

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie
MACABRU: S-a trezit la morga, dupa ce a fost declarat mort

Partidul a criticat promisunea premierului David Cameron de a organiza un referendum in 2017 cu privire la apartenenta tarii la UE.

''Peste trei milioane de locuri de munca din Regatul Unit sunt legate de schimburile cu Uniunea Europeana'', afirma Partidul Laburist.

Printre intentiile partidului se numara si infiintarea unei comisii independente care sa gestiooneze infrastructura nationala pe termen lung.

''Nimic nu va fi mai rau pentru tara noastra sau pentru companiile noastre exportatoare decat sa se faca jocuri politice in jurul locului nostru in Europa'', sustine Ed Miliband, liderul laburist.

Angajamentele formatiunii politice sunt acelea  ''de a sustine accesul pe pietele internationale redandu-i Regatului Unit un rol cheie in cadrul unei Uniuni Europene reformate'' si ''de a crea o banca de investitii britanica'' pentru a ajuta companiile sa faca investitii, precum si de a reduce deficitul bugetar.

COMENTARII

DISQUS: