Londra, in alerta cu o saptamani inaintea vizitei lui Obama

Londra, in alerta cu o saptamani inaintea vizitei lui Obama

Un capac de canal miscat din loc a determinat lansarea primei alerte si inchiderea bulevardului The Mall si a Carlton House Terrace, a declarat un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane, citat de BBC News.

Un incendiu de proportii a izbucnit pe malul raului Hudson din New York
Stratfor arata provocarea geografica a Romaniei: Videoclipul prezinta istoria si interesele actuale de securitate in conditiile crizei din Ucraina

Mai multe drumuri din centrul Londrei au fost inchise luni, in urma a doua alerte de securitate, cu o saptamana inainte de vizita presedintelui american Barack Obama in Marea Britanie.

Un capac de canal miscat din loc a determinat lansarea primei alerte si inchiderea bulevardului The Mall si a Carlton House Terrace, a declarat un purtator de cuvant al Politiei Metropolitane, citat de BBC News. De asemenea, drumurile din jurul Northumberland Avenue, din centrul Londrei, au fost inchise si o geanta abandonata a fost distrusa printr-o explozie controlata. Strazile au fost redeschise dupa aceea. Incidentele intervin cu o saptamana inainte de vizita lui Barack Obama la Londra (24-26 mai) si cu o zi inainte de o vizita a reginei Elisabeta a II-a in Irlanda, prima a unui monarh britanic in aceasta tara.

COMENTARII

DISQUS: