Hillary Clinton i-a felicitat pe romani de Ziua Nationala

Hillary Clinton i-a felicitat pe romani de Ziua Nationala

Departamentul de stat american adreseza urari de bine Romaniei si romanilor de 1 Decembrie.

Opozantul lui PUTIN, arestat si condamnat la INCHISOARE, pentru ca organiza o manifestatie de PROTEST
Decizie in justitie amanata, in cazul lui Christine Lagarde

Secretarul de stat american Hillary Clinton le adreseaza cele mai calde urari romanilor cu prilejul zilei lor nationale, in numele compatriotilor sai si al presedintelui Barack Obama, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii miercuri pe site-ul Departamentului de Stat al SUA, citat de Agerpres.

"In urma cu 93 de ani, statul roman a fost infiintat pe baza principiilor democratice ale libertatii si egalitatii, valori pe care le impartasim si care se afla in centrul relatiei noastre. Astazi, contam pe Romania ca pe un puternic aliat in contextul in care, impreuna, depunem eforturi pentru sprijinirea stabilitatii si prosperitatii in Afganistan, a integrarii euroatlantice a vecinilor din Balcani ai tarii dumneavoastra si a securitatii globale prin intermediul cooperarii in aplicarea legii", se mentioneaza in comunicat.

In plus, sefa diplomatiei americane subliniaza ca "semnarea parteneriatului strategic din acest an si a acordurilor din domeniul apararii antiracheta marcheaza un nou capitol in relatia noastra durabila si asteptam cu nerabdare sa identificam noi cai de colaborare". "In contextul in care serbati aceasta zi speciala impreuna cu familia, prietenii si cei dragi, sa stiti ca SUA sunt alaturi de voi in calitate de partener si prieten. Felicitari si cele mai bune urari pentru un an de pace si prosperitate", se mai mentioneaza in comunicatul semnat de Hillary Clinton. 

COMENTARII

DISQUS: