Femeia pe care ar fi agresat-o Strauss Kahn este in stare de soc

Femeia pe care ar fi agresat-o Strauss Kahn este in stare de soc

Presupusa victima este o imigranta africana in varsta de 32 de ani, care locuieste la Bronx (nordul New York) si are cel putin o fiica in varsta de 16 ani, potrivit tabloidului New York Post.

Un hot a fost prins in timp ce jefuia casa lui Jon Bon Jovi
SCANDAL URIAS: Lasati sa moara intr-o barcuta in mjlocul Oceanului

Femeia care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn de agresiune sexuala si tentativa de viol este mama unei adolescente si in prezent este "in stare de soc", potrivit colegilor sai si vecinilor citati de presa americana. Presupusa victima este o imigranta africana in varsta de 32 de ani, care locuieste la Bronx (nordul New York) si are cel putin o fiica in varsta de 16 ani, potrivit tabloidului New York Post. "Este o femeie prezentabila, foarte agreabila, foarte prietenoasa. Este in stare de soc", a declarat una dintre colegele sale de la hotelul Sofitel pentru cotidian.

"Conducerea institutiei ne-a cerut sa nu ii punem prea multe intrebari pentru ca este foarte afectata", a adaugat angajata sub acoperirea anonimatului. Potrivit unui alt tabloid, New York Daily News, aceasta femeie inalta, de 1m80, este o mama singura. Citat de New York Times, paznicul cladirii in care locuieste a povestit ca s-a mutat recent. "Sunt oameni buni", a declarat pentru cotidian o vecina, tot imigranta africana. "De fiecare data cand o vad ma bucur, pentru ca amandoua suntem din Africa. Ea nu a ridicat niciodata probleme. Niciun zgomot. Totul era bine", a adaugat ea. Conducerea hotelului a anuntat intr-un comunicat ca presupusa victima avea un comportament exemplar. "Angajata noastra lucreaza la Sofitel New York de trei ani si suntem pe deplin multumiti de munca si de comportamentul ei ", a declarat pentru AFP directorul general al hotelului, Jorge Tito. Tanara femeie nu are antecedente judiciare si nu pare sa se fi intalnit vreodata cu Dominique Strauss-Kahn anterior, potrivit presei americane. La randul sau, politia nu face niciun comentariu si refuza sa dezvaluie identitatea presupusei victime. Aceasta femeie l-a identificat duminica pe Dominique Strauss-Kahn dintre mai multi barbati care i-au fost aratati la comisariatul din Harlem (nordul Manhattan), unde directorul FMI a fost adus sambata seara, dupa ce a fost arestat. El a comparut luni in fata tribunalului penal din Manhattan. Judecatoarea i-a refuzat eliberarea pe cautiune si a ordonat mentinerea lui in detentie. Urmatoarea audiere este fixata pentru vineri.

COMENTARII

DISQUS: