Copil de noua ani in SUA, acuzat pentru ca s-a dus cu un pistol de jucarie la scoala

Potrivit autoritatilor din orasul Palmer, copilul a urcat in autobuzul scolii cu un pistol de jucarie. Acesta s-ar fi impuscat in picior pentru a demonstra ca arma cu bile de plastic nu este periculoasa.

Franta confirma ca Romania va adera in etape la Schengen
O femeie s-a trezit la viata dupa ce a fost tinuta la gheata, doua zile

Cu toate acestea, unitatea de invatamant interzice strict orice fel de arme in cladirea scolii sau in autobuz. Americanii nu se joaca atunci cand vine vorba despre siguranta! Ba chiar duc pedepsele la extrem. Un copil in varsta de noua ani din statul american Massachusetts urmeaza sa apara in fata unui tribunal pentru minori dupa ce a incercat sa duca un pistol jucarie la scoala.

Potrivit autoritatilor din orasul Palmer, copilul a urcat in autobuzul scolii cu un pistol de jucarie. Acesta s-ar fi impuscat in picior pentru a demonstra ca arma cu bile de plastic nu este periculoasa. Cu toate acestea, unitatea de invatamant interzice strict orice fel de arme in cladirea scolii sau in autobuz. Copilul a declarat politistilor ca ar fi luat arma in autobuz din greseala. Cu toate acestea, autoritatile au hotarat sa il puna sub acuzare. Profesorii sunt de acord cu aceasta decizie. Baiatul in varsta de noua ani urmeaza sa apara in fata unui tribunal pentru minori, unde se va decide ce masuri legale vor fi luate impotriva sa.

COMENTARII

DISQUS: 0