Confruntarile continua in estul Ucrainei in ciuda armistitiului incheiat la Minsk

Confruntarile continua in estul Ucrainei in ciuda armistitiului incheiat la Minsk

Luptele continua vineri in regiunea Lugansk din estul Ucrainei unde rebelii prorusi au cucerit prin lupta localitatea Logvinovo, situata pe magistrala Artemovsk-Debaltevo, restrangand astfel teritoriul in care se afla trupele ucrainene deja incercuite aici, informeaza presa ucraineana.

Imagini INCREDIBILE dintr-o laguna exotica. Un barbat se uita impasibil cum iubita sa aluneca de pe stanca
Acord intre Cipru si troica finantatorilor pentru impozitarea conturilor mari

”Dupa ce joi teoristii au mobilizat forte considerabile si au trecut la contraatac, trupele guvernamentale, care au ramas fara sprijinul blindatelor, si Garda Nationala au fost nevoite sa paraseasca localitatea. Luptele se duc intre Logvinovo, Mironov si Lugansk, cu o intensitate in crestere. Inamicul incearca sa declanseze o ofensiva”, a transmis vineri pe pagina sa de Facebook comandantul batalionului ”Donbas”, Semion Semencenko, adaugand ca in zona magistralei care trece prin Logvinovo si-au facut aparitia unitati ale armatei ruse regulate.

Liderii Ucrainei, Rusiei, Frantei si Germaniei au ajuns joi la un acord de pace privin situatia din estul Ucrainei care ar urma sa intre in vigoare cu incepere din 15 februarie, de la miezul noptii.

COMENTARII

DISQUS: