Cel mai letal lunetist din lume: a lichidat 173 de jihadisti

Cel mai letal lunetist din lume: a lichidat 173 de jihadisti

Un puscas marin britanic a fost confirmat drept cel mai letal lunetist militar din lume, avand la activ 173 de victime in Afganistan si Irak in 2006-2007, mai tare decat „American Sniper”.

O macara a sectionat in doua o casa din California
Rusia a anuntat ca a dat drumul tiparnitei de bani

Majoritatea „parlmaresului” sau a fost realizat in timpul unei sederi de sase luni in Afganistan. Se spune despre el ca a impuscat 90 de talibani intr-o zi, scrie The Sun.

Caporalul britanic l-ar depasi astfel pe Chris Kyle, membru al US NAVY Seal, cu 160 de victime, si care este eroul filmului „American Sniper”, care se afla in cursa pentru Oscaruri.

Lunetistul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, dar despre care se spune ca ar fi de loc din sudul Marii Britanii si ar fi insurat, ar fi servit in unitatea de elita a Royal Navy timp de peste zece ani.

Caporalul ar avea un „palmares” chiar mai mare decat cele 173 de victime, dar celelalte nu au putut fi confirmate. The Sun scrie:

„Nu va vorbi niciodata decat daca este provocat direct; nici nu se lauda cu ceea ce a facut, dar nici nu ii este rusine. Nu in intereseaza scorurile sau numaratul victimelor, nu a ucis cu placere.”

COMENTARII

DISQUS: