Barbatul care a impuscat-o pe congresmena Giffords are probleme psihice si nu poate fi judecat

Barbatul care a impuscat-o pe congresmena Giffords are probleme psihice si nu poate fi judecat

Medicii au afirmat ca Loughner este paranoic schizofrenic si nu ar face fata audierilor. Magistratii au ordonat ca individul sa fie trimis intr-o institutie psihiatrica timp de patru luni, pentru tratament.

FBI-ul face public modul ciudat in care comunicau spionii rusi arestati la New York
Viktor Orban s-a speriat si a retras Taxa pe Internet

Daca la finalul acestei perioade, starea lui se va imbunatati, barbatul ar putea fi adus in sala de judecata. Jared Loughner, tanarul care in urma cu cateva luni, a impuscat o membra a congresului american intr-un supermarket,  este inapt pentru proces. Un judecator din Tucson a decis ca barbatul are probleme psihice si nu poate aparea in instanta. Medicii au afirmat ca Loughner este paranoic schizofrenic si nu ar face fata audierilor. Magistratii au ordonat ca individul sa fie trimis intr-o institutie psihiatrica timp de patru luni, pentru tratament. Daca la finalul acestei perioade, starea lui se va imbunatati, barbatul ar putea fi adus in sala de judecata.

La inceputul anului, Jared Loughner a impuscat-o pe membra congresului american Gabriela Giffords, in timpul unui eveniment public intr-un supermarket din Tucson. Femeia politican a supravietuit atacului insa alte sase persoane si-au pierdut viata. In plus, 12 oameni au fost raniti.

COMENTARII

DISQUS: