Benjamin Netanyahu i-a transmis lui Vladimir Putin ca Israelul este impotriva prezentei iraniene in Siria

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat ca a avut o intalnire foarte importanta cu presedintele rus Vladimir Putin, in cadrul careia i-a tran

Grecia, din nou in greva generala
Noi imagini demonstreaza ca fiica lui Gaddafi nu a murit in bombardamentul din 1986

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anuntat ca a avut o intalnire foarte importanta cu presedintele rus Vladimir Putin, in cadrul careia i-a transmis acestuia ca Israelul este impotriva prezentei Iranului in Siria, informeaza site-ul agentiei Tass, informeaza Mediafax.

„A fost o intalnire foarte importanta cu presedintele rus Vladimir Putin. Am reiterat pozitia Israelului: suntem impotriva prezentei Iranului in Israel”, a declarat Netanyahu.

Miercuri, fortele armate ale Israelului au anuntat ca au eliminat o drona care se afla pe teritoriul israelian. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, locotenent-colonelul Jonathan Conricus a informat ca fortele armate au monitorizat obiectul inca de cand intrase pe teritoriul demilitarizat intre Siria si Iran.

„Ne-am asigurat ca nu era o drona a Rusiei. Din datele pe care le avem, este vorba despre o drona siriana, neinarmata, care pare ca se afla intr-o misiune de colectare a informatiilor”, a declarat Conricus.

In 2015, Rusia si Iranul au stabilit un mecanism de coordonare pentru a evita posibilele incidente.

COMENTARII

DISQUS: