Ambasada SUA premiaza antreprenorul lunii februarie

Ambasada SUA premiaza antreprenorul lunii februarie

Ambasada SUA anunta “Antreprenorul lunii” februarie: Andrei Pitis. Programul Ambasadei intitulat „Antreprenorul lunii” este o modalitate de a aduce in prim plan extraordinara creativitate si potentialul existente aici, in Romania, de a promova persoanele si companiile care si-au asumat riscul de a se a baza pe propriile forte si de a-si crea propriul drum.

Vicepresedintele Joe Biden a laudat eforturile prim-ministrului Romaniei
Presa argentiniana: Yoghinii porno ai lui Guru Bivolaru starnesc rumoare intr-un oras

Acesti antreprenori locali antreprenori locali dezvolta produse si servicii intr-o multitudine de sectoare industriale in diverse regiuni ale Romaniei.

Premiul reprezinta o recunoastere a dedicarii si angajamentului domnului Pitis fata de promovarea, educarea si organizarea unei comunitati a antreprenorilor din Romania. El este un exemplu extraordinar de om de afaceri de succes, care doreste sa faca un pas in fata si sa fie model si mentor nu doar pentru ceilalti antreprenori, ci pentru intreaga societate.

SUA au o traditie indelungata a oamenilor de afaceri de succes care devin figuri aspirationale pentru restul societatii nu doar datorita succesului, ci si datorita dedicarii lor pentru ajutarea societatii care le-a facut posibil succesul, iar proiectul „Antreprenorul lunii” promoveaza acest lucru.

Ceremonia de premiere pentru luna februarie a fost gazduita de Romanian-American Foundation, un ONG care isi dedica activitatea consolidarii si crearii conditiilor necesare pentru ca o economie de piata sustenabila si o societate democratica sa prospere. Totodata, acesta este locul in care domnul Pitis seara a pregatit si mentorat urmatoarea generatie de antreprenori talentati.
 
Public Diplomacy – Press Office
U.S. Embassy-Bucharest
Tel: 004(0) 21 200 3698
Fax: 004(0) 21 2 00 3723
Website: http://romania.usembassy.gov/

COMENTARII

DISQUS: